logo
امروز : جمعه ۲۲ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۲۱:۰۸
[ شناسه خبر : ۵۲۲۶۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
امام جمعه ماهنشان:

دشمن به دنبال تخریب سرمایه اجتماعی ایران است

دشمن-به-دنبال-تخریب-سرمایه-اجتماعی-ایران-است
امام جمعه ماهنشان با هشدار نسبت به جنگ ترکیبی دشمن گفت: هدف اصلی، تخریب سرمایه اجتماعی ایران است و مقابله با آن، نیازمند صداقت، خدمتگزاری، امیدآفرینی و تقویت انسجام ملی است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ حجت‌الاسلام محمدرضا علی‌اکبری در خطبه‌های نماز جمعه ماهنشان با تأکید بر «استمرار میدان» به عنوان خواسته قطعی مقام معظم رهبری اظهار کرد: این مطالبه با پیام مکتوب به اطلاع عموم رسیده و تا زمان صدور دستور جدید باید حضور مردم در صحنه‌های مختلف اجتماعی و میادین ادامه داشته باشد.

بیشتر بخوانید

 وی با اشاره به تلاش دشمن برای خلوت‌سازی خیابان‌ها و کاهش حضور مردمی، افزود: دشمن برای خالی کردن میدان برنامه دارد، از این‌رو حضور پرشور مردم در خیابان‌ها و میادین شهرها و روستاها یک تکلیف قطعی است و هیچ برنامه‌ای نباید جایگزین آن شود یا موجب تعطیلی میدان شود.

امام جمعه ماهنشان با بیان اینکه ایجاد بازدارندگی خواست ملت شجاع و همیشه در صحنه ایران است، گفت: دشمن باید بداند هرگونه تهدید، چه لفظی و چه عملی، باید با هزینه همراه باشد تا هیچ‌کس جرأت تهدید خاک کشور، مسئولان و ارکان نظام را نداشته باشد.

وی در ادامه با اشاره به حملات اخیر آمریکا تصریح کرد: این اقدامات نشان‌دهنده ناتوانی در دستیابی به اهداف قبلی است. به گفته علی‌اکبری، آمریکا در تلاش است الگوی «مذاکره در سایه تهدید» را تثبیت کند؛ الگویی که در آن ایران همزمان تحت فشار نظامی، اقتصادی و روانی قرار گیرد و در عین حال به میز مذاکره کشانده شود. 

وی عنوان کرد: با این حال، نوع مواجهه جمهوری اسلامی ایران این راهبرد را ناکام گذاشته است، چراکه ایران در مذاکرات از حقوق ملت عقب‌نشینی نکرده و با ایستادگی بر خطوط قرمز خود طرف مقابل را در موقعیت تجدیدنظر قرار داده است. امام جمعه ماهنشان تصریح کرد: همچنین در میدان نیز هرگاه آمریکا یا رژیم صهیونیستی آتش‌بس را نقض کرده‌اند، با پاسخ متناسب و بازدارنده مواجه شده‌اند؛ پاسخی که مانع تبدیل شدن راهبرد «مذاکره در سایه جنگ» به یک قاعده پایدار شده است.

وی با اشاره به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه مردم جنوب لبنان گفت: این جنایات هرگز اراده ملت مقاوم لبنان و رزمندگان حزب‌الله را در هم نخواهد شکست، جنوب لبنان همواره سرزمین عزت و مقاومت بوده و خواهد ماند و جبهه مقاومت در کنار لبنان قرار دارد.

علی‌اکبری همچنین با اشاره به اهمیت راهبردی تنگه هرمز اظهار کرد: کنترل هوشمند این شریان مهم انرژی جهان در اختیار ایران است و حاکمیت کشور بر آن قطعی است. 

وی تأکید کرد: در شرایط جنگ ترکیبی، همه آحاد جامعه در خط مقدم قرار دارند و تقویت انسجام داخلی، مدیریت صحیح معیشت، افزایش امید اجتماعی و مقابله با جنگ روانی دشمن ضروری است.

امام جمعه ماهنشان مبارزه با فساد، حمایت از تولید ملی و عدالت در توزیع منابع را از الزامات حوزه اقتصادی دانست و انسجام ملی و وحدت کلمه را مهم‌ترین سرمایه سیاسی کشور در برابر تهدیدات خارجی برشمرد. 

وی در پایان با گرامیداشت روز شهدای اقتدار ملی و سالروز تشکیل جهاد سازندگی، بر ترویج فرهنگ ایثار و بهره‌گیری از تجربه‌های ارزشمند جهادگران برای الگوسازی «مدیریت جهادی» در اداره کشور تأکید کرد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر